3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışması

Ülkemizdeki siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından, siber güvenlik alanındaki akademik çalışmaların sayısını artırmak ve yapılan çalışmaları desteklemek amacıyla, 3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışması düzenlenecektir.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle düzenlenecek 3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışmasında, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora alanındaki Bitirme Projeleri yarışacaktır.

Siber Güvenlik sektörünün öncü firmalarının temsilcileri, kamu temsilcileri ve akademi temsilcilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek proje başvuruları arasından seçilen projeler, finalde jüriye sunum yapma hakkı kazanacaktır. Yarışma sonunda başarılı olan projeler para ödülü ile birlikte sürpriz ödüller kazanacaktır. Yarışma başvuruları yalnızca Yetenek Kapısı üzerinden alınacaktır. Yetenek Kapısı-Etkinlikler sayfasından “3. Siber Güvenlik Bitirme Projeleri Yarışması” ilanından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Twitter: @siberkume

Instagram: @siberguvenlikkumelenmesi