Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Duyurusu

15.02.2021 – 01.03.2021 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu tarafından “Deney Hayvanları Kullanımı Sertifika Programı (Sıçan-Fare Kobay-Tavşan)”düzenlenecektir.

Kursa katılmak isteyen araştırıcıların ek’te bulunan kayıt formunu doldurarak, akhadye@akdeniz.edu.tr adresine 15 Şubat 2021 tarihine kadar iletmesi gerekmektedir.

Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu

Bilgi için: http://akhadyek.akdeniz.edu.tr/deney-hayvanlari-kullanimi-sertifika-kursu/