“BİGG AKDENİZ” 2022-1 Dönemi Çağrısı

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri,

Akdeniz Üniversitesi adına Antalya Teknokent koordinasyonunda yürütülen BİGG AKDENİZ programı, 2022 yılının 1. Dönem çağrısı kapsamında başvuru almaya devam etmektedir.

Teknolojik ve yenilikçi iş fikrinizle BİGG AKDENİZ‘e başvurarak hayalini kurduğunuz iş fikrinizi 200.000 TL’lik karşılıksız sermaye ile hayata geçirin.

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Destek Programı ileteknoloji ve yenilik odaklı iş fikrinizi eğitim, mentorluk ve danışmanlık destekleriyle test edip, karşılıksız finansman ile hayata geçirmek, bu konu ile ilgili detayları öğrenmek ve başvuru yapmak için  http://bigg.akdeniz.edu.tr/  sitesini ziyaret ediniz.

Son Başvuru: 18 Mart 2022

Sosyal medya içeriği:

TÜBİTAK BİGG 2022-1. Dönem Başvuruları Başladı.

Teknolojik ve yenilikçi iş fikrinle #BİGGAKDENİZ‘e başvur,  hayalini kurduğun projeyi #AntalyaTeknokent‘te hayata geçir.
Detaylı bilgi ve başvuru için: bigg.akdeniz.edu.tr

Twitter Gönderisi: