COVID-19 TEZ EK SÜRE HAKKINDA

10 Haziran 2020 tarih ve 31151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile 20.04.2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği”nin 35’inci maddesine 8. fıkra eklenmiş olup,

Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programında kayıtlı olan ve tez aşamasında olup tez konusunu belirleyen, kalan süresi içerisinde tezini tamamlayamayacak olan öğrencilerden ilgili yönetmelik maddesi kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı için ek süre talebinde bulunacak olanların mazeretini belirten dilekçelerinin danışman öğretim üyelerinin onayının alınarak en geç 26 Şubat 2021 tarihine kadar Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.