TÜBİTAK BiGGirişim Programı 200.000 TL Hibe Desteği – Başvurular Başladı!

TÜBİTAK “1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı” kapsamında teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirleri TÜBİTAK’tan geri ödemesiz 200.000 TL hibe ile desteklenmektedir. TÜBİTAK tarafından “BİGG Programı” kapsamında Uygulayıcı Kuruluş olarak yetkilendirilen Karadeniz Teknik
Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ortaklığında yürütülen BİGGirişim programı başvuru alımına başlamış bulunmaktadır

Duyuru Linki: https://bigg.ktu.edu.tr/