University of Toronto Press Journals Veritabanı Deneme Erişimi

Akdeniz Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı olarak, kullanıcılarımızın en güncel bilgiye, en hızlı biçimde ulaşmaları amacıyla bir veritabanını daha sizlerin görüşlerinize sunmaktayız.

Deneme erişimi 02 Şubat 2021tarihine kadar olan University of Toronto Press Journalsveritabanın içeriğine ilişkin bilgiler ve erişim linki aşağıda bulunmaktadır.

Ayrıca halihazırda deneme erişimine açılmış olan diğer veritabanlarımıza da kütüphanemizin “deneme veritabanları” linkini tıklayarak erişebilirsiniz.

Aboneliklere karar verilmesi aşamasında, geribildirimler bizim için büyük bir önem arz etmektedir. İlgili veritabanına ilişkin geribildirimlerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı

Bilgi için: cgezer@akdeniz.edu.tr

Veritabanı Adı: University of Toronto Press

Deneme Erişimi Son Tarih: 02 Şubat 2021

Erişim Adresi https://utorontopress.com/us/journals/browse

Veritabanı Hakkında Bilgi:

University of Toronto Press, Kuzey Amerika’nın en prestijli üniversiteleri arasında University of Toronto’nun yayınevidir. 1901 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana 6,500’den fazla kitap ve 40’tan fazla süreli yayını bilim dünyasına ve okurlara sunmuştur. Yayınlarının tümüne yakını her yıl çok prestijli ödüller almaktadır.  Dergileri, akademik yayıncılık açısından özellikle Sosyal Bilimler, Beşeri Bilimler ve Sağlık Bilimleri alanında son yılların en çok okunan ve atıflanan dergileri arasındadır. Deneme erişimi kapsamında 40’tan fazla dergisini tam metin erişim olacak biçimde okuyuculara sunmaktadır.