Yabancı Diller Yüksekokulu ‘Yabancı Dil Kursları’

Yabancı Diller Yüksekokulumuzun yürüttüğü online yabancı dil kursları Ocak ayında başlamıştır.

Yeni açılacak gruplar için başvurular devam etmektedir.

Kurslarımız ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Kurslarımız:

-YDS/YÖKDİL Sınavlarına Hazırlık Kursları (İngilizce) -IELTS/TOEFL Sınavlarına Hazırlık Kursları(İngilizce) -İngilizce/Almanca /Fransızca Yabancı Dil Kursları (A1,A2,B1,B2) -Konuşma Kursları (İngilizce, Almanca, Fransızca) -TELC/GOETHE/TESTDAF Sınavlarına Hazırlık Kursları (Almanca) -Sağlık Çalışanlarına Yönelik Kurslar (İngilizce, Almanca) -Çocuklara Yönelik Kurslar (8-14 yaş) (İngilizce, Almanca, Fransızca) -Kişiye Özel / Özel Grup Kursları (İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça)

Yabancı Diller Yüksekokulu